home | over anlar | tarieven | afspraak maken | contact

   
 

voor wie

voetreflex

bio-tensor

handoplegging

massage

 


massage


metamorfose behandeling

Met een metamorfose behandeling kom je dichter bij wie je in wezen bent en wat je kunt. De behandeling vindt plaats zonder dat er gepraat wordt en gaat via de spinale lijn van de voeten en handen en over de schedel vanaf het kuiltje van de grote fontanel naar het kuiltje in de onderkant van de schedel, langs de schedelrand naar de bovenkant van de oren en weer terug.

ruggenwervel

Langs en in de ruggenwervel ligt het vegetatief en dierlijk zenuwstelsel. Deze zenuwen hebben een belangrijke taak. Zij sturen de organen en de handelingen van het lichaam aan. De zenuwen splitsen zich in knooppunten die we chakra’s noemen. 

Als de chakra’s in balans zijn functioneren onze organen en ons bewegingssysteem optimaal. Zijn de chakra’s uit balans, dan trekt ons energieveld ziektes en andere ongemakken aan.  
Elke wervel  van de rug staat ook in contact met een orgaan. Door elke ruggenwervel te activeren, worden ook de organen geactiveerd. Dit is geen pijnlijke behandeling, integendeel, het is heel rustgevend, ontspannend en helend.