home | over anlar | tarieven | afspraak maken | contact

   
 

voor wie

voetreflex

bio-tensor

handoplegging

massage

 


over anlar

Annemiek Laros

Als vierde telg uit een gezin van zes, ben ik op 11 mei 1957 in Arnhem geboren. Mijn leven is over vele bergen en door dalen gegaan, wat al vanaf mijn jeugd geleid heeft tot een zoektocht naar diepere vragen over het bestaan. Intuïtief heb ik hierin mijn weg gevonden. Op twaalf jarige leeftijd kwam ik door de studie van mijn moeder voor het eerst in contact met de natuurgeneeskunde, de iriscopie en homeopathie. Mijn interesse was gewekt en ik vond het een uitdaging om samen met mijn moeder de lesstof te bestuderen en haar te overhoren. Zo leerde ik spelenderwijs veel door haar.  

Ik trok de wereld in, trouwde en kreeg vier mooie kinderen, drie jongens en een meisje. Mijn kinderen hebben mij veel gegeven. Alle vier droegen zij, wat ze tegenwoordig een ‘rugzakje’ zouden noemen, met zich mee. Zoals veel moeders zouden doen, dook ik met zorg en liefde in hun materie om te begrijpen wat zij mij te zeggen hadden. Op deze weg ben ik vaak diep geconfronteerd met mijzelf, waarin ik onmacht, angst, twijfel en eenzaamheid heb ervaren. Maar ik ontving ik ook inzicht, begrip en nederigheid. In mijn zoektocht naar, het beste voor mijn kinderen, was  ik nieuwsgierig naar wat er buiten de ‘reguliere’ weg nog meer mogelijk was. Ik kwam in contact met de Antroposofie en koos voor mijn kinderen de Vrije School. Eindelijk een plek waar zij zich vanuit hun talenten en mogelijkheden vrij konden ontwikkelen. Ik volgde lessen Astrologie en studeerde, naast de antroposofische leerweg, Klassieke Homeopathie. Ook massage, voetreflex en hand-opleggen trokken mijn aandacht. In mijn gretigheid pakte ik alles aan.

Zo heb ik In de loop der jaren heel wat know-how en expertise opgebouwd. Alles wat ik sindsdien ontwikkeld, geleerd en gezien heb, is gerijpt en tot wasdom gekomen. Vanuit mijn kennis, levenservaring en intuïtie ondersteun ik mensen antwoorden te vinden op hun (levens)vragen en breng ik verlichting bij lichamelijke en psychische klachten.